kotkan pikapesu logo

Juhlavaatteet ja puvut

Olemme Kotkan vanhin kemiallinenpesula ja hääpukujen, leninkien, miesten pukujen ym. juhlavampien asusteiden käsittely on meille arkipäivää. Vuosikymmenten tuoma kokemus tekeekin meistä alueen edelläkävijän juhla-asusteiden puhdistuksessa ja viimeistelyssä.
Kokemuksen lisäksi käytössämme on tietenkin kaikille eri tekstiilityypille parhaiten soveltuvat pesumenetelmät.

Jälkikäsittelyissä emme käytä prässäyskoneita, vaan kaikki juhla-asusteemme viimeistellään aina höyryllä käsityönä, parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Käyttövaatteet

Pesemme T-paidat, collegeasut, alusvaatteet, sukat ym. käyttö- ja pitovaatteet edullisella kilohinnalla. Pesuissamme ei minimikilorajaa, joten voit tuoda meille myös pieniä määriä pesuun ja maksat vain siintä mitä pesetät.

Vaatteet toimitetaan aina puhtaina, siisteinä, viikattuna ja pakattuna, valmiina käyttöön tai säilytykseen.

Oletuksena emme käytä vaatepesuissamme voimakkaan tuoksuisia huuhteluaineita, joten vaatteesi on oikeasti puhtaan raikkaat, etkä vain pestyn hajuiset. Toki valikoimaamme kuuluu myös tuoksuvat huuhteluaineet.

Ulkovaatteet

Pesemme myös kaiken tyyppiset ulkoiluvaatteet.

Varsinkin untuvatakit ja villakangastakit voi olla haastavia pestäviä, eikä niiden pesussa kotioloissa välttämättä päästä onnistuneeseen lopputulokseen.
Pesulassa pestynä esimerkiksi untuvatakkiin ei jää ikäviä hajuja, eikä sen untuvat paakkuunnu, joten takki pysyy ihanan pehmeänä ja lämpimänä.