kotkan pikapesu logo

Pesupalvelut sinunkin yrityksesi tarpeisiin

Meiltä saat yrityksellesi yksilöllisiin tarpeisiisi mukautetut pesulapalvelut, yrityksesi toimialasta tai pyykkisi määrästä riippumatta.

Pesemme ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella kylpylä-, ravintola- ja hotellitekstiilit ja monet merkittävät ja imagostaan tarkat majoitusalan yhteistyökumppanimme ovatkin olleet tyytyväisiä palveluihimme jo useiden vuosikymmenien ajan.

Lisäksi meillä hoituu työasusteiden, virkapukujen, haalarien ym. pesu ja huolto, kuten myös hotellien asiakaspyykit muutaman tunnin pikatoimituksella.

Oli kyse sopimuspesusta tai vain satunnaisesta pesutarpeesta, aina ilmainen kuljetuspalvelumme hakee pestäväsi ja palauttaa ne sovitulla aikataululla puhtaina ja siisteinä takaisin toimipisteeseesi.

Älä tingi laadusta

Puhtaat ja siistit tekstiilit parantavat asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä ja antaa ammattimaisen imagon yrityksestäsi.
Panostamme palveluissamme ennen kaikkea siistiin työnjälkeen ja tasaiseen laatuun. Olemmekin niin varmoja työmme laadusta, että meillä ei ole tarvetta velvoitaa asiakkaitamme määräaikaissopimuksiin.

Voit kokeilla palveluitamme täysin ilmaiseksi ja ilman velvoitteita, todetaksesi itse laadukkaan työnjälkemme.

Kerro siis meille minkälainen pesutarve sinulla olisi, niin suunnitellaan yhdessä sopivat palvelut sinun tarpeisiin.