Palvelut

Tekstiilipesuri Yhteystiedot Hinnasto

Puhtaasti kotkalaiset pesulapalvelut jo vuodesta 1964.

Kartta

Palvelemme myös poikkeusaikana normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.

Keitä me olemme?

Kotkan Pika-Pesu on vuonna 1964 perustettu pesulapalveluita tarjoava kotkalainen perheyritys ja Kotkan vanhin kemiallinen pesula.

Vuosikymmenten aikana olemme erikoistuneet niin kodintekstiilien, mattojen, vaatteiden, kuin arkalaatuisten tekstiilien, kuten juhla-asusteiden pesuun ja käytössämme on kaikille tekstiilityypille omat ja parhaiten niiden oikeaoppiseen puhdistukseen soveltuvat pesumenetelmät.

Toimintaamme ohjaa vahvasti arvot ystävällisestä ja yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvasta asiakaspalvelusta, sekä vastuullisesti toteutetusta ja korkeatasoisesta työnjäljestä.

Puhtaamman huomisen puolesta.

Pyrimme pitämään toiminnastamme aiheutuvan ympäristökuorman minimissä esimerkiksi käyttämällä uusiutuvaa energiaa, sekä nykyaikaisia ja tiekoneohjattuja pesukoneita, joiden avulla pystymme optimoimaan tarkasti käytettävän veden, pesuaineiden ja sähkön määrän suhteutettuna pestävän materiaalin laatuun ja määrään.

Käytämme kaikissa pesuissamme ainoastaan laadukkaita ja biohajoavia pesuaineita ja asiantuntijamme osaavat valita juuri tarpeelliset pesutehostajat, mikä mahdollistaa onnistuneen pesutuloksen useimmiten jo alle korkeimman sallitun pesulämpötilan. Tämä tarkoittaa entistä parempaa energiataloutta, pidempää käyttöikää tekstiileillesi, sekä tietenkin edullisempaa hintatasoa.

Myös muut pesumme tapahtuu vihreitäarvoja noudattaen ja lisäksi olemme hinnoitelleet esimerkiksi mattopesumme alle keskiarvohintojen niin, että myös edullisempien mattojen pesettäminenkin on meillä kannattavaa kertakäyttöisyyden sijaan.

Pesemällä ja käsittelemällä kaikki pesukohteemme itse, vähennämme tarpeetonta kuljettamisesta aiheutuvaa ympäristökuormaa, mikä syntyisi jos pestäväsi välitetään ulkopaikkakunnalle, tai joissain tapauksissa jopa ulkomaille pestäväksi.