Palvelut

Tekstiilipesuri Yhteystiedot Hinnasto

Ota lomaa arjesta jättämällä työläät kodintekstiilisi meidän huoleksi.

Kartta

Palvelemme myös poikkeusaikana normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.

Kaikki kodintekstiilit kaipaavat toisinaan huoltoa.

Peitot, tyynyt, petauspatjapäälliset, verhot, sohvanpäälliset ym. vaativat säännöllistä pesua, mutta usein käsittely on työlästä ja ongelmana pesussa on oikean pesuohjelman päätteleminen tai toisinaan tarvittavat kalliit erikoispesuaineet. Suurikokoisia tekstiileitä ei kotikoneessa yleensä saada pestyä tarpeeksi ilmavasti ja myös onnistuneen pesutuloksen kannalta kriittinen kuivatus ja viimeistely on hankalaa, tai monesti jopa mahdotonta ilman ammattilaislaitteistoa.

Meillä pesusta vastaa uusin tietokoneohjattu teknologia, sekä ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijämme, jotka tietävät materiaalien vaatimat pesumenetelmät ja osaavat valita laajasta valikoimastamme oikeat pesuaineet, -tehostajat, kuin viimeistelyaineetkin hellävaraisen, mutta onnistuneen lopputuloksen kannalta. Tuotteiden viimeistelyn suoritamme aina käsityönä parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Halutessasi voit tuoda meille myös itse pesemäsi tekstiilit vain silitettäväksi, kun haluat niille pelkästään ammattitason viimeistelyn.

Pesulassa pestyt liinavaatteet on omaa luokkaansa.

Tämän moni on varmasti todennut itsekin suhjahtaessaan hotellissa puhtaisiin pehkuihin. Meillä pestyt, puhtaan raikkaat ja sileäksi mankeloidut liinavaatteet takaavat 5 tähden yöunet myös omassa kotonasi. Pesemme lakanat, pussilakanat ja tyynynpäälliset edullisella kilohinnalla, ilman kilorajaa, joten meillä onnistuu myös pienien erien pesut. Kokeile ja ylläty erosta, takaamme ettet enää tyydy vähempään.

Tiesithän, että pesulassa pestyt petivaatteet eivät vain lisää käyttömukavuutta, vaan mankeloituna tekstiilin kuituihin jää vähemmän tarttumapintaa epäpuhtauksille ja ne kaipaavat myös vaihtoa harvemmin?

Savu-, vesivahinkopyykit, valkaisut ja desinfioinnit.

Pesemme ja desinfioimme savu- ja vesivahinkopyykit erikoispesuaineilla, sekä menetelmillä. Lisäksi saamme tehtyä tarvittaessa myös kaikille muille pesukohteillemme desinfioinnin tai valkaisun. Myös vain osittain valkoiset tekstiilit on valkaistavissa, ilman että muut värit kärsivät.

Peitot olisi hyvä pestä 1-2 kertaa vuodessa, parhaan pesuhetken ollessa keväällä tai syksyllä ja tyynyt tulisi pestä vieläkin useammin. Varsinkin tyynyistä pesuntarpeen huomaa selkeästi, kun tyyny alkaa kellastumaan tai jos se alkaa haisemaan tunkkaiselta. Pesemättömänä tyynyyn saattaa muodostua homeitiöitä, mille altistuminen voi pahimmillaan aiheuttaa jopa hengitysvaivoja.Älä petaa sänkyä heti noustessasi, vaan anna petivaatteiden tuulettua 15-30min ennen petaamista. Ravistele peitot, tyynyt, päiväpeitot kevyesti ja tuuleta niitä säännöllisesti. Tuuletus varsinkin paukkupakkasella on hyväksi.

Myös verhoja voi kevyesti ravistella paikoillaan ja pyyhkiä silloin tällöin pehmeällä harjalla tai kuivalla pyyhkeellä. Muista välillä viedä myös verhot ulos tuulettumaan.