Palvelut

Tekstiilipesuri Yhteystiedot Hinnasto

Pesemme ja huollamme juhla-asut, sekä aivan tavalliset arkivaatteet.

Kartta

Palvelemme myös poikkeusaikana normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.

Kotkan Pika-Pesussa varmistat vaatteidesi asiantuntevan ja hellävaraisen käsittelyn.

Käytössämme on nykyaikainen tietokoneohjattu pesulaitteisto niin kemiallisen, emulsiopesun, kuin normaali vesipesun vaativien tekstiilityyppien oikeanlaista pesua ja käsittelyä varten. Ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijämme osaavat valita aina sopivimmat pesumenetelmät, sekä oikeat pesuaineet, -tehostajat, viimeistelyaineet pesukohteen mukaan, mikä mahdollistaa onnistuneen pesutuloksen useimmiten jo alle sallittua hellävaraisemmilla pesumenetelmillä, mikä pidentää pesukohteen käyttöikää ja vähentää ympäristökuormaa. Käytössämme on myös hellävaraiset ja turvalliset valkaisumenetelmät arkalaatuisille materiaaleille, kuten silkille ja villalle.

Olemme valinneet vaatteiden vesipesussa käyttämmämme pesuaineet tinkimättömällä huolellisuudella ja käytämme ainoastaan laadukkaimmaksi toteamiamme, tuoksuttomia ja biohajoavia pesuaineita, jotka ovat allergiavapaita ja sopivat myös herkkäihoisille.

Juhlapukujen pesussa tärkeintä olisi muistaa, että likaantuessaan juhla-asu kannattaa pestä mahdollisimman nopeasti käytön päätteksi. Näin varmistetaan parempi pesutulos, tuotteen pidempi käyttöikä, sekä se että asusi on heti käyttövalmis kun sitä seuraavaksi tarvitset.

Lähes kaikki juhlapuvut vaativat kemiallisen tai kemiallisenvesipesun ja normaali vesipesuna pestynä ne suurella todennäköisyydellä nukkaantuvat, menettävät muotonsa, niihin tulee mittamuutoksia, värjäymiä tai värit haalistuvat.

Kappalehinnoiteltuihin vaatepesuihimme sisältyy aina viimeistely käsityönä höyrysilitysasemassamme, joten asusi on siisti ja käyttövalmis kun se luovutetaan takaisin sinulle.Tavallisten toppavaatteiden kanssa päästään usein onnistuneeseen pesutulokseen kotonakin, mutta esimerkkinä villakangastakit ja untuvatakit vaativat useimmiten ammatilaisen käsittelyä.

Kyseiset vaatekappaleet vaativat yleensä kemiallisen pesun, kun taas vesipesun kestävissä takeissa ongelmana on oikeiden pesuaineiden löytäminen ja se, että kotipesukoneessa niitä ei saa pestyä tarpeeksi ilmavasti koneen tullessa liian täyteen paksusta takista. Untuvatakin kohdalla itse pesu ei kuitenkaan ole isoin ongelma, vaan oikeanlainen kuivatus ja monien takkien kohdalla edes kotikuivausrummuilla ei päästä onnistuneeseen lopputulokseen.

Pesulassa pestynä takkisi säilyttää laatunsa, eikä siihen jää ikäviä hajuja, vesivalumia, eikä sen untuvat paakkuunnu. Näin takki säilyttää ihanan pehmeytensä ja pitää sinut taas yhtä lämpimänä kuin uutenakin.Pesemme T-paidat, collegeasut, alusvaatteet, sukat ym. niin sanotut arkivaatteet edullisesti kilohinnalla. Laitteistomme mahdollistaa myös pienien määrien pesun ja pesuissamme ei ole minimikilorajaa, joten meille voi tuoda myös pieniä määriä pesuun ilman pelkoa että joutuu maksamaan ylimääräisestä.

Vaatteesi toimitetaan puhtaan raikkaina, pehmeinä ja siististi viikattuna, valmiina käyttöön tai säilytykseen. Vaikka käytämme itse pesuissamme tuoksuttomia pesuaineita, mikään ei estä sinua halutessasi tuomasta mukanasi omaa lempi huuhteluainettasi.