Palvelut

Tekstiilipesuri Yhteystiedot Hinnasto

Tekstiilipesuri

Ammattitason pesutulos helposti omassa kotonasi.

Varaa omasi:

Tekstiilipesuri puhdistaa huonekalut, matot, auton sisustat, veneet, asuntovaunut ym.

Helppokäyttöinen tekstiilipesuri puhdistaa hellävaraisesti ja turvallisesti tekstiilipinnat, jotka on mahdotonta puhdistaa muilla pesumenetelmillä. Lisäksi se tekee pinnasta hygieenisen, kirkastaa värit ja poistaa ikävät hajut, jättäen raikkaan tuoksun ja pidentäen samalla kohteen käyttöikää.

Käytännössä kaikki 100% pesurin vuokraajistamme on tyytyväisiä sekä laitteeseen, että pesutulokseen, joten varaa sinäkin omasi ja nauti puhtaasta lopputuloksesta.

Miksi vuokrata?

Tekstiilipesuri on kallis investointi ja hankintahinnalla vuokraat pesurin lähemmäs 20 kertaa, joten useimmiten vuokraus on vain järkevämpi vaihtoehto.

Vuokratessa sinun ei myöskään tarvitse miettiä sopivaa pesuainetta, oikeaa annostelua, eikä ostaa kalliita pesuaineita turhaan, sillä meillä vuokrahintaan sisältyy annos ammattitason pesuainetiivistettä, mikä riittää useimpiin pesutarpeisiin. Pesureidenmme mukana tulee kuitenkin aina täysi pullo pesuainetta, mistä tarvittaessa vain ylimenevä osuus veloitetaan käytön mukaan kun palautat pesurin.

Lisäksi vuokrahintaan sisältyy tietenkin käyttöopastus ja vinkit, joten sinun ei tarvitse kuin alkaa suoraan pesemään ilman miettimisiä.

Onko siis olemassa yhtään järkevää syytä miksi et vain vuokraisi pesuria?

Vuokrahinnat

Vuokrahinta sisältää pesurin vuorokaudeksi (noin 24H), sekä pesuainetiivisteen (1dl) 2 pesusäiliölliseen. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tekstiilipesuri, 1-päivä30,00
Tekstiilipesuri, lisävuokrapäivä+10,00
Tekstiilipesuri, viikonloppu PE-MA40,00
Yli menevä pesuaine 0,5dl+1,00

Pesurimme ovat erittäin helppokäyttöisiä, eikä käyttö ole juurikaan monimutkaisempaa kuin pölynimurin käyttö. Takaamme että jokainen osaa käyttää tekstiilipesuria!Ei vaadi, riittää että saatavilla on vettä ja normaali verkkovirtapistoke. Voit pestä esimerkiksi huonekalut niiden omilla paikoillaan.Pesuri painaa n. 10kg ja on hieman pölynimuria isompi, joten kuljetus onnistuu myös julkisillakulkuneuvoilla tai pienemmät etapit vaikka kävellen.

Saat toki pesurimme myös kotiinkuljetettuna.Kaikki pesurimme on malliltaan Kärcher Puzzi 8/1 C ammattitason-pesureita.

Näet pesurin tuotetiedot ja käyttöohjeet TÄSTÄ.Ei hätää, tekstiilipesurissa, kuten kaikissa käyttöesineissä on kuluvia osia. Normaali käyttötilanteessa vioittuneen pesurin, tai sen osan korvaa aina vuokraaja, eli me.