Palvelut

Tekstiilipesuri Yhteystiedot Hinnasto

Yrityspalvelut

Luotettava yhteistyökumppanisi.

Sujuvampi ja puhtaampi arki.

Tekstiilihuollon ulkoistaminen helpotta yrityksesi arkea ja kun tekstiilihuolto toimii automaattisesti, sinä ja henkilöstösi voitte keskittyä parhaiten omaan tekemiseenne. Lisäksi siistit tekstiilit ja työasut parantavat niin asiakkaiden, kuin työntekijöidenkin viihtyvyyttä ja antavat yrityksestäsi asiakkaille laadukkaan imagon. Tekstiilien oikeanlainen huolto parantaa myös niiden käyttöikää ja voi olla turvallisuustekijä, sillä monet työ- ja huomiovaatteet menettävät ominaisuuksiaan väärin pestynä ja käsiteltynä, joten usein niiden pesu on järkevää delegoida ammattilaiselle.

Tarjoamme käyttöösi alueen monipuolisimmat pesulapalvelut, esimerkkeinä työasuste-, kylpylä-, sauna-, siivous-, ravintola- ja hotellitekstiilien huolto, kuten hotellien asiakaspyykkien pesut muutaman tunnin pikatoimituksilla, jotka tuotamme ekologisesti nykyaikaisen tietokoneohjatun pesulaitteiston ja uusimman teknologian avustuksella, sekä vuosikymmenien tuomalla kokemuksella. Lisäksi käytössäsi on ilmainen kuljetuspalvelu pestävillesi.

Puhtautta tyytyväisyystakuulla.

Panostamme palveluissamme ennen kaikkea laadukkaaseen ja siistiin työnjälkeen, sekä asiakkaan tarpeisiin räätälöityihin palveluihin, mikä onkin taannut meille jo vuosikymmeniä kestäneitä yhteistyökumppanuuksia useiden yritysasiakkaidemme kanssa.

Palveluillamme on täysi tyytyväisyystakuu ja olemmekin niin varmoja palveluidemme laadusta, että meillä ei ole tarvetta velvoitaa asiakkaitamme määräaikaissopimuksiin.