Palvelut

Tekstiilipesuri Yhteystiedot Hinnasto

Etsitkö luotettava tekstiilihuollon yhteistyökumppania?

Kartta

Palvelemme myös poikkeusaikana normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti.

Oli kyse sopimuspesusta tai satunnaisesta pesutarpeesta, me tarjoamme korkeatasoiset pesulapalvelut yrityksesi toimialasta tai pyykkisi määrästä riippumatta.

Pyykkihuollon ulkoistaminen ei vain helpotta yrityksesi arkea, vaan lisäksi puhtaat ja siistit tekstiilit parantavat myös niin asiakkaiden, kuin työntekijöidenkin viihtyvyyttä.
Oikeanlainen tekstiilihuolto voi olla myös turvallisuustekijä, esimerkiksi monet työ- ja huomiovaatteet menettävät ominaisuuksiaan väärin pestynä ja käsiteltynä.

Palveluihimme kuuluu työasustehuollon lisäksi mm. kylpylä-, sauna-, siivous-, ravintola- ja hotellitekstiilien huolto, jotka suoritamme ammattitaidolla ja vuosikymmenien tuomalla kokemuksella.

Nimemme mukaisesti olemme tarvittaessa myös nopeita ja meillä hoituukin esimerkiksi hotellien asiakaspyykit ym. pikkupestävät jopa muutaman tunnin pikatoimituksella.

Voit halutessasi kokeilla palveluitamme täysin ilmaiseksi ja ilman velvoitteita.

Siistit tekstiilit on yrityksesi käyntikortti

Panostamme palveluissamme ennen kaikkea laadukkaaseen työnjälkeen ja tämä yhdistettynä luotettavuuteemme onkin taannut meille jo vuosikymmeniä kestäneitä yhteistyökumppanuuksia useiden yritysasiakkaidemme kanssa.

Palveluillamme on täysi tyytyväisyystakuu ja olemmekin niin varmoja palveluidemme laadusta, että meillä ei ole tarvetta velvoitaa asiakkaitamme määräaikaissopimuksiin.